Telefon

+36 30 245 3492

E-mail

bejelentkezes@ezustlotusz.hu

Nyitvatartás

H-Cs: 09:00-21:00 P-V: zárva - Dunakeszi, Tábor u. 46.

Móricz Kornélia vagyok, a masszázzsal megváltoztattam a saját életemet és elkötelezetten szeretném megváltoztatni, lecsillapítani mások életét is.

A masszázs számomra hivatás; vendégeim életének jobbá tételéről szól.

Folyamatosan fejlesztem magam, új masszázsfajtákat tanulok meg, hogy minél szélesebb körben tudjak segíteni az embereknek a fájdalmuk csökkentésében, megszüntetésében, rehabilitációjukban vagy egyszerűen a felfrissülésben, kikapcsolódásban.

Spirituális tapasztalataim, megéléseim és tanulmányaim hozzásegítenek ahhoz, hogy lelki segítőként, érzékelőként fel tudjam hívni vendégeim figyelmét az esetleges elakadásokra, blokkokra. Ezek feltárása után a hozzám érkező vendégek elindulhatnak egy lelki megújulás, felszabadulás és gyógyulás útján is. Természetesen ezeket csak azokkal osztom meg, akik nyitottak ennek befogadására.

Hiszek benne – elsősorban a saját életemből kiindulva -, hogy fontos az Énidő. És miért ne telhetne ez az Énidő a harmónia jegyében?

Elsősorban szalonomban fogadom vendégeimet, de szívesen megyek munkahelyekre is irodai székmasszázs szolgáltatásssal. Válasszon az általam nyújtott és folyamatosan bővülő szolgáltatásaim közül, keressen mielőbb és tapasztalja meg a test és lélek harmóniáját.