Telefon

+36 30 245 3492

E-mail

bejelentkezes@ezustlotusz.hu

Nyitvatartás

H-Cs: 09:00-21:00 P-V: zárva - Dunakeszi, Tábor u. 46.

Az ülőmunka, a konferenciák, rendezvények, a számítógép előtt töltött órák, a folyamatos koncentráció, a mozdulatlan ülés egyoldalúsága, monotonsága közvetlenül hat a fizikai testünkre és szellemünkre.

De nem csak az ülőmunkát végzőkre van jótékony hatással, hanem a hát-nyak-vállban kialakuló görcsök, csomók esetén, izomhúzódás vagy izommerevség, gerincbántalmak esetén.

A kezeléshez egy speciálisan kialakított székbe kell beleülni. A masszázshoz nem kell levetkőzni, vivőanyag nélkül, ruhán keresztül történik. 

A kezelés segít a stressz, és izommerevségek feloldásában, valamint az általuk kiváltott betegségek megelőzésében. 

Ez a masszázstechnika a hát- nyak- váll, kar-kéz területeit kezeli, csak néhány fogással javítja a keringést az alsó végtagban, illetve az ezen területeken levő izmok, inak és ízületek megfelelő működésére fókuszál. Hosszútávon segíti a hatékony munkavégzést valamint a dolgozókra is pozitívan hat.

Röviden összefoglalva a masszázs általános ellenjavallatai: Akut állapotok, gyulladásos betegségek, fertőző betegségek, láz, csonttörés, ficam, égés, trauma, ittas állapot, epilepszia, bőrelváltozások, rosszindulatú daganat, terhesség első két és utolsó hónapja, menstruáció legerősebb napja, obliteratív (elzáródásos) érbetegségek, akut vénás betegségek, szívritmuszavar, előrehaladott csontritkulás.

Ha tanácstalan lenne egy vendég, érdemes a masszőrt, de méginkább kezelőorvosát megkérdezni, hogy ajánlja-e ezt a fajta masszázsformát.

Az irodai székmasszázs a cége telephelyén történik, a masszőr “házhoz megy”. Ezért kérjük, hogy biztosítsanak a masszázs idejére egy helyiséget vagy egy nyugodt sarkot, ahová a masszőr és a páciense félrevonulhat.

A masszázs időbeosztását a cég szervezi meg a dolgozóival.