Telefon

+36 30 245 3492

E-mail

bejelentkezes@ezustlotusz.hu

Nyitvatartás

H-Cs: 09:00-21:00 P-V: zárva - Dunakeszi, Tábor u. 46.

Az első alkalommal, amikor elhatározzuk, hogy felkeresünk egy masszőrt egy kicsit esetleg zavarban vagyunk, úgy érezzük hogy a testünket figyelik, láthatóvá válik az összes testi hibánk, meg kell felelnünk stb. 

Megnyugtatom, a valóság nem ilyen félelmetes.

De lássuk mi történik az első alkalommal:

Az első alkalom mindig egy állapotfelmérés/konzultáció, amelyen a kórismeretek, tünetek, előzmények, megismerése a cél és az, hogy kiválasszuk együtt, hogy milyen személyre szabott kezelésre is van szükség. 

Ezért egy rövid, de annál alaposabb beszélgetéssel kezdünk. Ha hosszú a kórelőzmény vagy összetett problémával fordulna hozzám, akkor célszerű a 90 perces csomagot választani, hogy legyen idő a masszázsra is.

Miután megbeszéltük, hogy milyen masszázs típusra van szükség (stresszoldó vagy rehabilitációs), a kezelőszobát félhomályba rendezzük.

A masszázshoz vivőanyagként olajokat használok. Ezek nem hagynak zsíros érzetet a bőrön és a ruhán sem hagynak foltot, színtelenek,  hipoallergének (bőrbarát) és 100%-ban felszívódnak ezáltal hidratálva a bőrt. A használni kívánt olajat a Vendég választja ki. Amennyiben bármilyen allergiája van, előre jelezze.

A masszázs fehérneműben vagy fürdőruhában történik. A vetkőzés idejére magára hagyom, hogy a saját ritmusában tudjon előkészülni, hangolódni. Az órát és ékszert le kell venni a kezelés idejére.

A kezelés alatt lepedővel letakarom a nem kezelt testfelületet. 

Amennyiben szükséges valamilyen testrész mozdítása, mindig mondom halkan az utasításokat.

Ha fájdalmat érez a kezelés során vagy fázik, kérem, azonnal jelezze.

Ha bármilyen kérdése van vagy nem érti, mi miért történik az izomzatádban, akkor bátran kérdezzen, nagyon szívesen válaszolok minden felmerülő kérdésre a kezelés alatt előtt és után is.

A masszázs végeztével megkérdezem, hogyan érezte magát és kap egy kis házi feladatot, ami az lesz, hogy figyelje az állapotát 1-2 napig.

A masszázs után kap egy pohár frissítőt és a nap hátralévő részében megfelelő mennyiségű folyadékot kell fogyasztani.

A masszázs Önről szól, adjon magának egy kis Énidőt a harmónia jegyében!

A masszázs nem helyettesíti sem az orvosi, sem a pszichológiai és pszichiátriai terápiát, hanem a relaxáció, helyi fájdalom oldása, harmónia kialakítása a cél, ami elősegíti azt, hogy a kívánt állapot megélhető legyen.

Keressen mielőbb!